VAKA® PASSERSYSTEM

Datum: 20 Nov 2023

VAKA® Online är en ny, framtidssäker molntjänst som öppnar upp VAKA® passersystem för fler digitala tjänster genom tredjepartssystem. Molnplattformen är enkel att ansluta mot ett befintligt eller nytt VAKA® passersystem. Att aktivera integrationer är smidigt i den användarvänliga online-portalen. I de flesta fall krävs ingen investering i ny hårdvara.

Läs merVAKA® PASSERSYSTEM
VAKA® är ett framtidssäkert, skalbart och användarvänligt passersystem som skyddar hela din fastighet. Systemet erbjuder tjänster som porttelefoni, digital informationstavla, bokningssystem för exempelvis tvättstuga, larmstyrning och fastighetsboxar. Börja smått och utöka efter behov.


Läs mer


VAKA® PORTTELEFON
En porttelefon innebär hög säkerhet, bra service och god tillgänglighet i entrén. Genom att koppla vår kortläsare A66 och IP-baserade porttelefonmodul till VAKA® passersystem kan du släppa in vänner, bud, familjemedlemmar och dig själv på flera olika sätt. Förutom portkod och tagg finns exempelvis möjligheten att öppna porten via mobilen.

Läs mer


DIGITAL BOKNINGS- OCH INFORMATIONSTAVLA

Vår digitala bokningstavla och digitala informationstavla är båda en del av VAKA®. Boende kan enkelt boka tvättstugan och andra gemensamma lokaler på den användarvänliga skärmen, via dator, surfplatta eller i mobilen. Med en digital informationstavla i entrén kan alla i fastigheten ta del av aktuell information.

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår