Smarta brandskydd - med bäst byggekonomi

Datum: 23 Nov 2022

Säkra lösningar för takfot, vind och fasad - vid nybyggnation och renovering

Vad har du för utmaningar med brandskyddet i ditt byggprojekt?
Ta hjälp av oss på Flameguard, vi hjälper dig gärna. Vi har lång och gedigen erfarenhet av förebyggande brandskyddsarbeten i samband med nybyggnation och renovering.

Specialister på byggnadstekniskt brandskydd
Vi har valt att specialisera oss på brandskyddslösningar som man bygger in i byggnadens konstruktion. Innovativa och säkra lösningar som har till uppgift att begränsa, eller förhindra, att brand kan spridas inne i byggnaden, eller vidare till andra byggnader. Lösningar vars syfte är att rädda både egendom och människoliv.

Men byggnadstekniskt brandskydd kan vara komplicerat. Det finns inte alltid färdiga, konkreta lösningar att tillgå, eller så är de befintliga lösningarna kostsamma eller krångliga att montera. Dessa svåra brandtekniska knutar vill vi på Flameguard lösa. Det är vår drivkraft.

Vår affärsidé
Vår affärsidé är att skapa innovativa brandskydd för dagens medvetna byggföretag – och att utveckla hållbara lösningar för nästa generation.

Kontaktuppgifter
Telefon: 020-12 12 21
Email: info@flameguard.se

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår