Slitstyrka, halksäkerhet och design

Datum: 22 Aug 2019

Skydda balkonger mot värme, regn, frost och UV-strålning.

Balkonger hör till de mest utsatta delarna på en byggnad. Ytorna måste tåla värme, regn, frost och UV-strålning. Beläggningen måste vara slitstark för att klara att balkongmöbler flyttas runt. Ytorna ska även tåla rengöring med starka medel och större tyngre föremål som t ex planteringskrukor.

För att det ska vara en säker och trivsam plats för de boende att vistas på är halksäkerhet och design viktiga faktorer. Balkonger ger såväl den enskilda byggnaden, som hela områden, sin speciella karaktär. Designriktiga och väl underhållna balkonger ökar byggnadens värde.

Våra produkter och system för balkonger och loftgångar har olika fördelar i gångkomfort, slittålighet och design. För golv finns till exempel vår nya lågemitterande färg StoCryl BF 700 som förenar funktion, design och miljötänk. Vi har lagningsbruk för att ta hand om sprickor. Balkongskärmar i betong kan med fördel behandlas med StoCryl V 700, en bionisk betongskyddsfärg som ger betongen en speciell mikrostrukturerad yta som gör att vatten snabbt rinner av. Betongen håller sig torr och ren utan rengöring med kemikalier.

Klicka nedan för att läsa mer om våra lösningar för balkonger och loftgångar och inspireras av kundcase.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår