Omsorgsfullt byggande

Datum: 18 Okt 2021

Effektiv renovering för ett bättre boende.
En renovering skapar större välbefinnande och stolthet över sitt hem. Moderna fasader håller inne värmen på vintern och håller ute värmen på sommaren och skapar därför ett behagligt inomhusklimat. En vacker fasad är välkomnande och höjer värdet för hela området. Snygga balkonger, halksäkra trappor och fräscha trapphus och källare bidrar också till nöjda och trygga boende. Med våra produkter är det möjligt med en snabb och effektiv byggprocess, vilket underlättar för kvarboende som måste ha ett fungerande hem under projekttiden.

Det viktigaste materialet är kunskap.
Vi hjälper dig att välja material och kulör, ger stöd vid besiktningar och mängdberäkningar, råd gällande underhåll och håller utbildningar om våra produkter och system. På hemsidan finns tekniska dokument (arbetsbeskrivningar, tekniska datablad m.m.) samt miljödata så som EPD, byggvarudeklarationer och miljöbedömningar i t.ex. Byggvarubedömningen, Sunda Hus, BASTA och Svanen. Allt för att bidra till ett omsorgsfullt byggande!

Sto Scandinavia erbjuder produkter och systemlösningar inom fasad, interiör, betong och golv. Följ oss gärna på sociala medier @stoscandinavia eller läs mer om våra lösningar för renovering nedan.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår