Slitstarka gallerdörrar från Hellbergs

Datum: 15 Mar 2023

Söker du dörrar till förråd, lager- och industrilokaler? Dörrar med sträckmetall i rostfri plåt har hög slitstyrka och är därför ett bra alternativ i krävande miljöer.

Slitstarka dörrar med sträckmetall
Ståldörrar från Hellbergs kan levereras med sträckmetall som är ett utmärkt tillval i utrymmen som exempelvis förråd, lager och industrilokaler. Sträckmetallen har hög slitstyrka och är därför ett bra alternativ i mera krävande miljöer.

För att tillgodose miljöns krav på utseende och funktion erbjuds ett flertal storlekar och varianter.Standardutförande och tillval
Som standard tillverkas omfattningslist och sträckmetall i rostfri omålad plåt. Olika storlekar och varianter finns tillgängliga. Vid målade dörrar erbjuds som tillval möjligheten att få sträckmetallen målad i samma kulör som dörren. Gallerdörrarna kan även förses med tillval som exempelvis dörrstängare, ellås och nödutrymningsbeslag för att klara av klassningskraven i den tänkta dörrmiljön.

Finner du inte det du söker? Tveka aldrig att kontakta oss för kvalificerad support!

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår