Sjukhuset Chirec Delta

CHIREC Hospital Group är en belgisk sjukhuskoncern med olika vårdinrättningar i och runt Bryssel. Chirec har ett omfattande utbud av specialistvård och behandlar cirka 20 % av Bryssels befolkning. Det helt nya Delta-sjukhuset i Auderghem, som öppnade i början av 2018, är den största och mest avancerade anläggningen.
Missa inte nya affärsmöjligheter på projektmarknaden, testa BYGGFAKTA SMART. Du får en gratis lista med planerade byggprojekt här
Byggfakta

Inblandade företag

Dyson

Utmaningen
Sjukhusen kan inte göra några eftergifter när det gäller hygien. Under lång tid var pappershanddukar det enda alternativet. Detta var mycket skadligt för miljön - det krävs mycket energi för att producera och slänga dem - och papper som låg runt omkring och överfulla papperskorgar på toaletterna gav inte direkt ett fräscht intryck.

Lösningen
Delta Hospital installerade Airblade Wash+Dry i det centrala välkomnande området: "atriumet". Där kan besökarna snabbt och hygieniskt tvätta och torka händerna - direkt över handfatet.


Produktkopplingar

Dyson Airblade Wash+dry

Det snabbaste sättet att torka händerna på ett hygieniskt sätt med HEPA-filtrerad luft.


Relaterade projekt

Akademiska Sjukhuset

Akademiska Sjukhuset

Ombyggnad | Uppsala | 60,0 Mkr

Ombyggnad av sjukhus/lasarett som består av en byggnad i Uppsala på ett vånin...


Centrallasarettet

Centrallasarettet

Nybyggnad | Västerås | 133,0 Mkr

Nybyggnad av sjukhus/lasarett som består av en byggnad i Västerås. Själva byg...

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår