Robusta och flyttbara lösningar för mellanlagring av material

Datum: 14 Okt 2020

Materialfickor och lagerhallar med betongindustrins motsvarighet till Lego. Bygg, flytta, expandera eller bygg om. C3C blocksystem optimerar ytor för lagring och avskiljning av material och lämnar öppet för framtida förändringar.

Reducerar buller och damm och håller materialet på plats
I tider när flödet av material kanske inte riktigt flyter på som normalt ser vi att behovet av mellanlagring över längre tid har ökat. Vårt blocksystem håller materialet på plats samtidigt som det dämpar buller och damm och minskar spridningsrisk vid brand. Komplettera materialfickan med nät, tak eller tältöverbyggnad för extra skydd mot väder och vind året om.

Stor frihet och flexibilitet i utformning och anpassning av mellanlagring
Materialfickor och planlager från C3C optimerar ytor för lagring och avskiljning av material och gör arbetsmiljön mer säker. Vårt flexibla blocksystem ger stor frihet i utformning och anpassning efter tillgänglig yta och typ av innehåll samtidigt som det lämnar öppet för framtida förändringar den dagen verksamheten ser annorlunda ut. Robust, flexibelt och kostnadseffektivt.

Vi finns nära dig!
Vårt unika nätverk av producenter och samarbetspartners gör att vi kan hålla produktion och lager med korta leveranstider nära dig som slutkund. Klimatsmart och tryggt. Vi finns på över 120 platser runt om i Norden. Kontakta oss för närmsta leveransort.

Referensprojekt från c3c Engineering

Billerud Korsnäs

Billerud Korsnäs

Ombyggnad | Gävle | 15 mkr

Ombyggnad av pappersbruk, massaind. i Gävle. Själva byggnationen startade maj...

Ashton Bridge

Ashton Bridge

Bristol

E.on

E.on

Mora

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår