Optimerad lagerkapacitet med Blocksystem från C3C

Datum: 26 Jun 2020

Mer än betongblock


C3C:s innovativa blocksystem - betongindustrins motsvarighet till Lego. Bygg, flytta, expandera eller bygg om efter ändrade förutsättningar.

Optimera ytor för lagring och avskiljning av material och gör arbetsmiljön mer säker. Det finns blocktyper och en lösning för alla ändamål och bara fantasin sätter gränser för användningsområdena. Robust, flexibelt och kostnadseffektivt helt enkelt.

Unikt nätverk ger korta leveranstider
Vi finns på över 120 platser runtom i Sverige och Norden. Vårt unika nätverk av producenter och samarbetspartners gör att vi kan hålla produktion och lager med korta leveranstider nära slutkund. Klimatsmart och tryggt.

Reducerar brand, buller och damm
I tider när flödet av material kanske inte riktigt flyter på som normalt ser vi att behov av mellanlagring har ökat. Vårt robusta blocksystem håller materialet på plats samtidigt som det dämpar buller och damm och minskar spridningsrisk vid ev. brand.

Mer om produkten C3C Blocksystem™

C3C Blocksystem™

C3C:s innovativa blocksystem kan ses som betongindustrins motsvarighet till Lego. Bygg, flytta, expandera eller bygg om efter ändrade förutsättningar. Optimera ytor för lagring och avskiljning av material och gör arbetsmiljön mer säker. Det finns blocktyper och en lösning för alla ändamål och bara fantasin sätter gränser för användningsområdena. Robust, flexibelt och kostnadseffektivt helt enkelt.

Stödmurar, Planlager - Bildgalleri

Läs mer

Lagerhallar - Bildgalleri

Läs mer

Bullerskydd, Brandväggar - Bildgalleri

Läs mer

C3C Blocksystem - Broschyr

Läs mer

Referensprojekt från c3c Engineering

Billerud Korsnäs

Billerud Korsnäs

Ombyggnad | Gävle | 15 mkr

Ombyggnad av pappersbruk, massaind. i Gävle. Själva byggnationen startade maj...

Ashton Bridge

Ashton Bridge

Bristol

E.on

E.on

Mora

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår