Optimerad kapacitet med lagerhall från C3C

Datum: 26 Feb 2020

En lagerhall från C3C, där våra betongblock utgör stommen och överbyggnaden anpassas med stål, limträ eller tältlösning ger möjlighet att förvara och hantera material under växlande väderförhållanden. Materialfickor på insidan ger ökad lagerkapacitet, optimerad arbetsyta och en mer säker arbetsmiljö.

Bygg till, bygg om eller flytta lagerhallen efterhand som verksamheten kräver ändrad eller utökad lagringskapacitet. Robust, Flexibelt och flyttbart!

"– Att bygga med det här blocksystemet påminner om när man var liten och byggde med lego. Vi ställde det på vanlig asfalt. Det är betongblock i botten och en plåtkonstruktion ovanpå. Enkelt och bra.” Inge Ebbesson, Platsansvarig på Suez Recycling AB.

Mer om produkten C3C Blocksystem™

C3C Blocksystem™

C3C:s innovativa blocksystem kan ses som betongindustrins motsvarighet till Lego. Bygg, flytta, expandera eller bygg om efter ändrade förutsättningar. Optimera ytor för lagring och avskiljning av material och gör arbetsmiljön mer säker. Det finns blocktyper och en lösning för alla ändamål och bara fantasin sätter gränser för användningsområdena. Robust, flexibelt och kostnadseffektivt helt enkelt.

Stödmurar, Planlager - Bildgalleri
Lagerhallar - Bildgalleri
Bullerskydd, Brandväggar - Bildgalleri

C3C Blocksystem - Broschyr

Läs mer

Referensprojekt från c3c Engineering

Billerud Korsnäs

Billerud Korsnäs

Ombyggnad | Gävle | 15 mkr

Ombyggnad av pappersbruk, massaind. i Gävle. Själva byggnationen startade maj...

Ashton Bridge

Ashton Bridge

Bristol

E.on

E.on

Mora

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår