NYHET FÖR STORKÖK

NYHET FÖR STORKÖK

Till dig som projekterar, ritar in, bygger kök och/eller levererar köksutrustning.

DISPERATOR lanserar nu ett nytt tillskott i vår kvarnserie: EXCELLENT 500A - 500A-FK
(Kvarn färdigmonterad och trattinkast insvetsad i rostfritt bord).


DISPERATOR EXCELLENT 500A-FK är ett alternativ till vår 500A serie kvarnar med HK utslagstratt där kvarnen och tratten levereras omonterade och då kunden själv föredrar att ombesörja insvetsning i egen rostfri bänk.

Vi lanserar nu FK bordet som gör det ännu enklare att installera. Maskinen levereras som en fristående enhet, driftklar från fabrik. El- och spolvattenkomponenter är färdigkopplade med kvarnen som således är färdig att anslutas till befintliga spolvatten, el- och avloppsanslutningar.

EXCELLENT 500A-FK passar enkelt in där utrymmet är begränsat. Justerbara ben gör att bordet får den höjd som passar personalen i köket. Plats för vattenlås har tagits i beaktning så att det ska kunna rymmas innanför ramen för själva bordet. Det gör att FK-bordet blir lätt att placera med önskat avstånd från vägg.

FK-bordets mått (standardmodell) är 600x600mm. Vid utrymmesbrist i små kök kan DISPERATOR även erbjuda FK bordet med betydligt mindre bredd som specialanpassning.

DISPERATOR är ett svenskägt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför matavfallskvarnar och matavfallssystem för storköksmiljö. Om så önskas kan matavfallet lagras i tank som töms en gång i månaden för efterföljande produktion av biogas.

Välkommen att kontakta oss. Vi ger gärna förslag hur ett matavfallssystem kan förbättra arbetsmiljön och sänka kostnaderna genom att effektivisera arbetet i det enskilda köket.

Dokumentation
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår