Ny interaktiv webb – och nya storsäljare

Datum: 9 Sep 2020

Fjäråskupans nya webb är nu här, där kunden bl.a. kan skräddarsy sin fläktkupa helt själv. Upptäck också kuporna Blender och Diskret som just nu extra populära bland våra kunder.

På Fjäråskupans nya interaktiva webb kan våra kunder nu skräddarsy sin fläktkupa helt på egen hand. Ett enkelt och roligt sätt att se alla material, färger och tillval för den kupa man vill ha. Tipsa gärna dina kunder om fjaraskupan.se och om hur de kan designa sin nya köksfläkt efter eget tycke och smak.

Storsäljaren Blender ger skön retrokänsla
Charmiga fläktkupan Blender säljer väldigt bra just nu. Med sitt charmiga retrostuk ger den köket en personlig karaktär – med runda mjuka former, som ger en snygg kontrast mot kökets många raka linjer. Som alla andra av Fjäråskupans fläktar har den en EC-motor, som är kraftfullare och faktiskt ändå tystare samt energisnålare än en AC-motor. Användaren kan göra en välkommen energibesparing på hela 55–70% jämfört med äldre modeller.

Fläktkupan Diskret syns bara när den används
Diskret är en annan fläktkupa som säljer bra. Det här är kupan som verkar i det tysta och blir märkbar i köksinteriören först när glasskivan fälls ut. Kupans glasskiva ger inte bara klar sikt över matlagningen utan främjar också fläktens uppsugningsförmåga. Dessutom är den djupare än vanliga skåpskupor och kan därmed fånga in mer os i sin stora volym. Den nästintill osynliga Diskret passar perfekt i kök där varje kvadratmeter räknas och för den som föredrar en stilren och avskalad köksmiljö.

Läs mer om våra olika fläktkupor på nya fjaraskupan.se!

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår