Vidga dina vyer med Opus

Datum: 30 Maj 2022

Opus är en kombinerad downdraft-fläkt och induktionshäll från Fjäråskupan. Den passar naturligt in i alla sorters kök men kanske lite extra bra till en köksö där man vill behålla den luftiga och öppna känslan som bjuder in till att socialisera i.

Designen är lyxig, rak och stilren med finurliga detaljer som gallrets unika utbuktade form eller de välavvägda kanalerna som är utformade för att ta mindre plats och ha en enklare montering.

Till Opus kan du välja Fjäråskupans elektroniska plasmafilter PlasmaClean som resurseffektivt tar bort 99% av all lukt från köket. Detta genom att effektivt bryta ner partiklar som passerar igenom det; inte bara doftämnen och matos utan även exempelvis virus och allergener.

Fett och vattenånga fångas upp av tvättbara aluminiumfettfilter, smutspartiklarna utsätts för högspänning, resterande dofter tas upp av ett kraftigt kolfilter och frisk luft återförs till hemmet i form av syre, koldioxid och vatten.

Mer om produkten Bänkfläkt

Bänkfläkt

En bänkfläkt, också kallad downdraft-fläkt, inbyggd i din spishäll skapar en helt ny nivå av frihet i köket. Här hittar du alternativ som passar alla – oavsett hemmakock eller proffs.

Hör av dig till oss!

Hör av dig till oss!

Vi hjälper dig gärna med dina frågor.

Läs mer

Horisont

Horisont

Produktöversikt

Läs mer

Opus

Opus

Produktöversikt

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår