Nordens förmodligen bästa fastighetsboxar

Datum: 22 Jun 2020Moderna fastighetsboxar för alla sorters trapphus.

Vi på Boxicon har redan från början bestämt oss för att utveckla en fastighetsbox där avtrycket på miljön är minsta möjliga. För oss innebär det att fokusera på minskad miljöpåverkan i varje steg av produktionen och logistiken.


Utveckling
Vi har vänt på varenda bockning, plåtbit och komponent för att hålla nere materialförbrukningen utan att tumma på kvaliteten. Totalt har vi fått ner det totala materialet med minst 20% jämfört med andra motsvarande boxar. Vi har sökt patent för delar av produkten eftersom vi har infört en del helt nya tekniska lösningar under processen.

Produktion
All produktion sker i Småland, både plåtbearbetning, pulverlackering och montering, och vi skickar varorna direkt från fabriken till dig som kund utan mellanlagring. Alla större råvaror tillverkas också i Sverige, vi köper plåt från svenska gruvor och pulverlack från en lokal producent.

Komponenter
Vi har valt lås som tillverkas inom EU, och har valt produkter som kan garantera hög kvalitet och minsta möjliga miljöpåverkan. Vi vill att våra komponenter belastar miljön på minsta möjliga sätt.

Garantier
Vi kan garantera att ingen komponent eller del av produkten är tillverkad utanför EU. Vi garanterar också att vi alltid väljer bästa möjliga råvara ur kvalitets- och miljöaspekt.

Materialval
Plåten i boxen är svenskproducerad galvaniserat stål. Gångjärn och fästelement för gångjärn i rostfritt stål. Pulverlacken köper vi direkt från Axaltas svenska fabrik. Lås och huvudlås kommer från Assa och Eurolock och är producerade i EU.

Leverans
All leverans till kund sker från vår fabrik i Småland, och vi undviker mellanlagring och onödiga transporter. Vi paketerar med minsta möjliga mängd emballage och antal pallar.

Pris
En fördel med vårt arbete för miljöbox är att vi utöver minsta möjliga klimatpåverkan och hög kvalitet är att vi kan erbjuda ett konkurrenskraftigt pris. Skicka in din förfrågan så får du ett prisförslag senast nästkommande arbetsdag.Frågor? Vi hjälper dig med både fastighetsboxens utförande och montage!

Få en offert idag

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår