Fastighetsboxarna för nordiskt väder

Datum: 18 Feb 2021

Boxicons utomhusfastighetsboxar i korthet:

  • Montera fastighetsboxarna utomhus på fasad eller stativ
  • Byggda för att stå emot regn, snö och kyla
  • Extra korrosionsskyddade ytskikt
  • Skyddande tak, luckor och specialgjorda lås
  • 12 års genomrostgaranti
Fastighetsbox Lynx Ute för nordiskt klimat
Fastighetsbox Lynx Ute är specialframtagen för nordiskt utomhusklimat. Utöver extra korrosionsskyddad plåt som klarar de tuffaste förhållandena har Lynx Ute också speciella lås vars mekanik inte fryser under vintertid. Utöver det har den täckande lister runt luckorna; platsen där den största risken för att regn och vind tar sig in.

Alla de fördelarna i kombination med ett rejält tak till fastighetsboxen öppnar upp många möjligheter för utomhusplacering. För större fastigheter kan boxanläggningen för flera uppgångar placeras centralt på en innergård. Fastighetsboxarna kan också sömlöst bli en del av fastigheten genom att byggas in i fasaden eller placeras på stativ i anslutning till entrén.

Tillverkade i Sverige, för Sverige
Vi har utvecklat våra produkter för att kunna monteras utomhus även under tuffa förhållanden. Fastighetsboxarna är testade för att klara regn, snö, vind och månader av minusgrader.

När det kommer till post och försändelser är det en självklarhet att de ska hållas borta från väta. Även när fastighetsboxarna placeras under ett tak kan regn blåsa in från sidan. Våra fastighetsboxar har luckor och avrinningssystem som ser till att post och paket förblir torra.

Vi har också sett till att rörliga delar inte skaver mot varandra, och det tillsammans med det förstärkta rostskyddet av ytskikten gör att våra fastighetsboxar har de bästa förutsättningarna på marknaden idag när det kommer till utomhusbruk.

Kontakta Boxicon för att diskutera ditt projekt.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår