NIBE utökar nya S-serien

Datum: 22 Sep 2021NIBE S1155-25 är en intelligent inverterstyrd bergvärmepump som kombineras med en separat varmvattentank vilket gör den lättplacerad vid lägre takhöjder. Med den nya effektstorleken kan NIBE nu erbjuda hög årsvärmefaktor och låg driftskostnad även för stora villor och mindre fastigheter.

S1155-25 i värmeeffektområdet 6-25 kW kompletterar våra befintliga modeller 6, 12 och 16 kW. Modellen har integrerad trådlös uppkoppling med energibesparande smart teknik samt inbyggt Modbus TCP/IP som gör det ännu lättare att jobba mot uppkopplade fastighetssystem. –Nu har vi breddat sortimentet och ökat vår konkurrenskraft i segmentet stora villor och mindre fastigheter. Det här är en mycket prisvärd lösning och en riktigt slagkraftig produkt, säger Per Törnkvist, kommersiellt produktansvarig för bergvärmepumpar på NIBE.

Eftersom köldmediets CO2-ekvivalent är under 5 ton så krävs det ingen årlig inspektion eller täthetsprovning enligt F-gas-direktivet.S1155-25 ingår i NIBE S-serien som är en naturlig del av den uppkopplade vardagen. Med smart teknik anpassar sig värmepumpen automatiskt efter hemmets värmebehov och och ger dig fullständig kontroll över systemet från en smartphone eller surfplatta. Hög komfort och låg energiförbrukning – samtidigt som du gör naturen en tjänst.

NIBE S1155-25
• RSK-nummer: 624 93 07
• Rekommenderat pris 105 000 exkl moms
• CO2 - ekvivalent under 5 ton per kylkrets
• Energimärkning A+++

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår