• Nätningsramp med säkerhet och flexibilitet i fokus

Nätningsramp med säkerhet och flexibilitet i fokus

C3C Blocksystems presenterar nu koncept - Nätningsramp.
Hantering av avfall innebär människor och fordon i ständig rörelse ute på anläggningarna.

Tidigare arbetsmiljöproblem med att klättra oskyddat på containrar för att fästa näten som håller avfallet på plats byggs nu bort.

Med säkerhet och flexibilitet i fokus ser C3C:s nya konceptlösning Nätningsramp till att minimera risker och säkra arbetsmiljön.

C3C Blocksystem är robust och flexibelt. Nätningsrampen anpassas som en ficka eller för genomfart. Räcken och lister runtom minskar fallrisken ytterligare.

Nätningsrampen är demonterbar och går att bygga om eller flytta om behov eller utrymme ändras.

C3C Engineering AB är ett expansivt bolag som genom erfarenhet, nytänkande och engagemang säljer och utför både mindre och större projekt med främst prefabricerade betongprodukter. Våra kunder finns inom infrastrukturprojekt, industrier, VA projekt, byggentreprenörer och kommuner. Vi är det lilla bolaget som ofta tar del av de stora projekten där vi tillsammans med våra samarbetspartners tar fram vackra, säkra och under lång tid underhållsfria lösningar.

För mer information besök vår hemsida. www.c3c.se
Här kan du även ladda ned våra produktbroschyrer och systembeskrivningar.

Dokumentation
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår