Morgondagens hissar

Morgondagens hissar

Cibes Lift Group lanserar nu det nya styrsystemet CiCon på den svenska marknaden.

Det nya styrsystemet ligger i framkant både tekniskt och miljömässigt. Smartare kablageslösningar reducerar både installationstid och miljöpåverkan. Hissbelysningen kan regleras i tid och ljusstyrka för minimal energiförbrukning. Funktioner som tidigare har krävt programmering från fabrik, kan nu snabbt och enkelt ställas in på plats.

Det nya styrsystemet i hissarna är av samma typ som de som sitter i moderna bilar och kommunikationssystem och banar väg för helt nya utvecklingsmöjligheter. Bland de projekt som planeras finns bland annat avancerad fjärrövervakning och en uppgradering av drivsystemet, som kommer att göra Cibes Lift Groups hissar ännu tystare och energisnålare.

Det nya styrsystemet är stabilt och säkert, både för användare och miljö. Lanseringen inleds i Sverige för att senare i år gå ut över hela världen.

Kontakta Cibes Lift för mer information eller läs mer på www.cibeslift.com/se

Dokumentation
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår