Miljöeffektiva hissar

Miljöeffektiva hissar

På Cibes Lift Group arbetar vi med ett brett miljöfokus som sträcker sig från produktion till hissarnas miljöpåverkan efter installation. Miljöhänsyn styr valet av material och tillverkningsmetoder, och alla våra hissar och produkter är registrerade i BASTA-systemet.

Klarar kraven för BREEAM
Cibes hissar är återvinningsbara till 95%, med batteridrift drar de minimalt med energi, har LED-belysning och kan förses med ljusautomatik samt automatisk dörrlåsning. Allt det här gör att en hisslösning från Cibes Lift Group klarar kraven för BREEAM-byggnader.

Är du nyfiken på hur lite energi en viss typ av lågfartshiss förbrukar? Testa Cibes Energikalkylator

ECO-Lift
Cibes hissar omfattas av Maskindirektivet och inte Hissdirektivet vilket innebär att de inte påverkar den totala poängklassningen av ett BREEAM-projekt, LEED och andra miljöbyggnader. Mer information hittar du under vårt samlade koncept "ECO-Lift".

För mer information ta en personlig kontakt med vår Hiss-expert:

Johnny Eriksson
Sales Executive Sweden
Cibes Lift
Tel: 026 17 14 22
E-post: johnny.eriksson@cibeslift.com

Dokumentation
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår