Medicinskåp Hjalmar

Datum: 19 Nov 2020

Passar för flera olika typer av boenden

Medicinskåp Hjalmar är idealiskt för individuell medicinförvaring i hemmet, gruppboendet, servicehuset eller ädreboendet. Det är tillverkat i björkmelamin vilket ger en varm och ombonad känsla.

Medicinskåpet har en del för medicinen och ett separat fack för värdesaker. I medicindelen finns plats för en A4-pärm framför hyllan. Hyllan är flyttbar och kan placeras högt eller långt ner i skåpet. Luckan kan i nedfällt läge med fördel användas som skriv- och delningsyta.

Facket i medicinskåpets nedre del kan användas som värdefack för brukaren. Här finns plats för plånbok och andra värdesaker som man vill förvara säkert.

Har du speciella önskemål kan skåpet tillverkas i flera olika material och i de mått som passar dig.

Hjalmar finns i variant D (djup) med mått H 520 x B 360 x D 300 mm och i variant G (grund) med mått H 560 x B 360 x D 200 mm. I variant D är det ett pärmfack och två hyllplan (se bild på andra sidan) och i variant G är det ett hyllplan och plats för en pärm framför.Medicinskåp Hjalmar har separat värdefack.Flera olika typer av lås på alla medicinskåp
I våra medicinskåp finns möjlighet att sätta olika typer av lås.

Likalåsningsystem är den perfekta lösningen för den som behöver tillgång till alla skåp genom en och samma nyckel.

Huvudnyckelsystem gör det möjligt att montera unika lås i varje enskilt skåp, där samtliga skåp kan öppnas med en huvudnyckel.

Kodlås utan batterier är en kostnadseffektivt lösning, utmärkt för den som i största möjliga mån vill undvika nycklar. Det mekaniska låset kan förses med en gemensam egen vald sifferkombination, samt har möjlighet till nödöppning med nyckel.

RFID-lås som öppnas med en tag eller kort erbjuder möjligheter att styra och ha olika behörigheter, d.v.s. vilka skåp som personen har tillgång till samt registrering av vem som har öppnat och vid vilken tidpunkt.Det finns ett särskilt fack för en pärm och den nedfällda luckan passar bra som skrivyta.


Tillval säkerhetsbox.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår