Mastertop Hårdbetong Ljusreflekterande

Modern Betongs hårdbetong MasterTop

Mastertop hårdbetong för infärgade underhållsfria och slitstarka golv. Ger en ökad tryckhållfasthet, nötningsbeständighet och en ljusreflektion upp till 55%, lämplig för industrilokaler och logistikhallar.

Mastertop hårdbetong är en infärgad hårdbetong för ökad hållfasthet, nötningsbeständighet och dammfrihet. Materialet innehåller specialgraderad kvarts och portlandcement och går att få i en rad kulörer från vitt till mörkaste blyertsågrå. Hårdbetongen har en ljusreflektion på upp till 55% och ger en ökad resistens mot oljor och fetter. Mastertop hårdbetong finns i olika varianter allt från Mastertop 100 till Mastertop 450 all för att passa det slitage som golvytorna utsättsför. Mastertop går att få som ströhårdbetong att användas i samband med nygjutningar och Mastertop PG på pågjutningar i samband med exempelvis renoveringar.

Tveka inte att kontakta Modern Betong för genomgång av materialval till ditt byggprojekt

Modern Betong
08-756 01 00

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår