Energibesparande golv

Datum: 19 Sep 2022


Golvet är ett Mastertop 135 LS. Bilden är tagen hos Lindbäcks Bygg i Piteå (Drömfabriken).

Linbäcks Bygg i Piteå är föregångare i att prova de nya konceptet med nästan vita golv av Hårdbetong från oss.

Ladda ner vår folder HÄR!

Modern Betong såg dagens ljus första gången 1994. Sedan dess har vi vuxit till ett ledande golvföretag inom betong och slitstarka golvbeläggningar. Vi har produkter och maskiner för alla typer av industri- och betonggolv, och kan hjälpa dig med det mesta när det gäller golv. Här hittar du helt enkelt du ett brett produktsortiment som innehåller allt från golvlösningar i gruvindustrin till färgglada fallskydd på lekplatser.

Förstärker, skyddar och reparerar betong
Modern Betong tillhandahåller produkter för att förstärka, skydda och reparera betong, såsom hårdbetong, epoxi-, polyuretan- och akrylprodukter och fibrer med tillbehör, täckplast samt verktyg och maskiner. Vidare erbjuder företaget exklusiv natursten till större projekt. Ur sortimentet av glättningsmaskiner erbjuds flera modeller i olika storlekar för arbete antingen inom- eller utomhus. Modern Betong har valt att specialisera sig på diesel- och bensindrivna glättningsmaskiner från den amerikanska tillverkaren Multiquip ur deras Whitemansortiment.

Ett av Modern Betongs partners är det världsledande byggkemiföretag tyska BASF. Med utvecklingscentra i Japan, USA och Europa, har Modern Betong genom det, tillgång till de senaste utvecklingstrenderna och andra nyheter snabbt. Andra partners som gärna omnämns är Granitex, Bekaert, Linotolgolv och Scangolv.

Modern Betong har alltid ett gott samarbete med leverantörer och andra entreprenörer, vilket borgar för att frågeställningar löses snabbt och effektivt och att företaget hanterar på ett förtroendegivande sätt komplexa projekt.

Räkna alltid med Modern Betong när det gäller industrigolv, golv i offentliga miljöer eller andra typer av golv.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår