Mastertop 135

Datum: 19 Jan 2015

Mastertop 135 LS / P
Mastertop 135 hårdbetong ökar slitstyrkan och hållfastheten på Ert betonggolv. Materialet finns i en ströversion för nygjutningar och i en version för renoveringar och pågjutningar.

Mastertop 135 LS – nygjutningar
Med Mastertop får du ett enskiktsgolv med vacker och jämn kulör. Hårdbetong har länge varit ett bra val för att få slitstarka golv med låga under¬hållskostnader. Vi erbjuder ljusreflekterande betonggolv som blir slitstarka och täta med en damm- och underhållsfri yta. Mastertop är ett färdigblandat hårdbetongpulver som innehåller portlandcement, pigment, plasticerande och hållfasthetsökande och dammbindande produkter. Det ljusreflekterande betonggolvet har en uppmätt illuminans på 900 LUX som ger ljusa lokaler med låga energikostnader.

Mastertop 135 P – renovering och pågjutningar
Mastertop 135P är en färdig produkt och blandas endast med vatten. Den går att pumpa, gjuta och glätta till mycket hög ytfinish. Går att användas både inomhus och utomhus. Mastertop 135P är lämplig att använda på gamla golv som blir nya eller för att reparera ytor på befintliga golv. Mastertop 135P är tillverkad med sulfat resistent cement som bindemedel, armerad med PAN (polyacryl) fiber och högkvallitativ ballast. Materialet är tillverkad för att kunna användas vid olika typer av konsistenser från flytande till plastisk konsistens. Mastertop 135P har mycket låg halt sexvärt krom <2ppm.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår