Masonite Beams

Datum: 3 Maj 2018

Masonite Beams
Masonite Beams tillverkar och säljer moderna, kundanpassade och effektiva träbaserade I-balksystem och tekniska lösningar. Vi är en komplett leverantör av I-balk till vägg, golv och tak och våra I-balkar har unika egenskaper och möjligheter.

Vägg
Väggar uppbyggda med I-balk i form av reglar och syllar, ger en energieffektiv väggkonstruktion med lågt U-värde och mycket små köldbryggor. Våra väggreglar är raka och dimensionsstabila och arbetsmoment för uppbyggnad förenklas.

Golv
Golv uppbyggda med Masonite Beams I-balk går snabbt att montera, samtidigt som det är enkelt att ta hål för installationer. Låg andel homogent trä tillsammans med limmade komponenter gör våra I-balkar mycket formstabila vilket medför liten risk för golvknarr.

Tak
I-balk används ofta i takkonstruktioner. Balkhöjder upp till 500 mm gör att balken klarar stora spännvidder även vid höga snölaster. Ett tak uppbyggt av I-balk är ett mycket kostnadseffektivt alternativ för att åstadkomma välisolerade konstruktioner.

FÅ NYHETER OM MATERIAL &
PRODUKTER - DIREKT I INKORGEN

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till.
Läs mer...

OK, jag förstår