Masonite Beams

Datum: 3 Maj 2018

Masonite Beams
Masonite Beams tillverkar och säljer moderna, kundanpassade och effektiva träbaserade I-balksystem och tekniska lösningar. Vi är en komplett leverantör av I-balk till vägg, golv och tak och våra I-balkar har unika egenskaper och möjligheter.

Vägg
Väggar uppbyggda med I-balk i form av reglar och syllar, ger en energieffektiv väggkonstruktion med lågt U-värde och mycket små köldbryggor. Våra väggreglar är raka och dimensionsstabila och arbetsmoment för uppbyggnad förenklas.

Golv
Golv uppbyggda med Masonite Beams I-balk går snabbt att montera, samtidigt som det är enkelt att ta hål för installationer. Låg andel homogent trä tillsammans med limmade komponenter gör våra I-balkar mycket formstabila vilket medför liten risk för golvknarr.

Tak
I-balk används ofta i takkonstruktioner. Balkhöjder upp till 500 mm gör att balken klarar stora spännvidder även vid höga snölaster. Ett tak uppbyggt av I-balk är ett mycket kostnadseffektivt alternativ för att åstadkomma välisolerade konstruktioner.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår