Fyra spännande interiörnyheter i trä

Datum: 11 Maj 2022

Nu i vår lanseras fyra interiörnyheter i trä på den svenska marknaden. Byggmaterialkoncernen Byggma Group har de senaste åren lagt stor fokus på produktutveckling och nu välkomnas fyra nya produkter till marknaden. Den gemensamma nämnaren är att alla produkter är gjorda i trä.

Nyhet! Väggskiva av trä och vatten ersätter gips och OSB

Under våren lanserar den populära tak- och väggleverantören Huntonit sin nya väggskiva Proffsvägg. En slät väggskiva tillverkad i ren träfiber – som gör renoveringen och nybyggnationen revolutionerande enkel och naturlig. Montera direkt på regel, skruva, måla – klart.

Proffsväggen är grundmålad i vitt, färdig att målas eller tapetseras. Tillverkade av väl utvalda nordiska råvaror och bestående av trä, vatten och färg. Inga andra konstigheter. Läs mer om Proffsvägg här!


Nyhet! Nya generationens takskiva

Nu presenterar Forestia den första släta, vita och träbaserade takskivan på marknaden. Premium Ceiling är ett slätt innertak av högsta kvalité.

Skippa slipning, gips och spackling - det är bara att klicka det nya taket på plats och därefter måla. Behåll rummets blickfång med ett slätt premiumtak utan skarvar. Utforska mer om Premium Ceiling här!


Nyhet! Bred kollektion av våtrumspaneler

I vår släpps en bred kollektion av våtrumspaneler för badrum, toaletter och tvättstugor från varumärket Smartpanel. Utforska paneler i både marmor, trä och sten för såväl nybyggnads- som renoveringsprojekt.

Våtrumspanelernas kärna blir först på marknaden med att rekommenderas av norska astma- och allergiförbundet och kärnan för panelen produceras av skog från Norden. Se hela kollektionen av Wetwall här!


Nyhet! Stänkskydd i skandinavisk stil

Under våren lanseras även produkten Kitchen Board från varumärket Smartpanel. Stänkskyddet finns i flera olika mönster och färger. Kärnan till stänkskyddet är tillverkat i trä och stänkskyddet passar likväl vid renovering som till nybyggnation.

Kitchen Board kan monteras direkt på befintligt kakel. Håll utkik på produkten som lanseras i vår på smartpanel.se.

Referensprojekt från Byggma Group AB

Versus i Sollentuna

Versus i Sollentuna

Nybyggnad | Sollentuna | Ej officiell

Nybyggnad av flerbostadshus i Sollentuna med 111 lägenheter. Själva byggnatio...

Karlgård i Skellefteå

Karlgård i Skellefteå

Skellefteå

Fem stycken ekologiska, tysta, energisnåla trähus på med fem våningar. Karlsg...

S:t Ilian i Enköping

S:t Ilian i Enköping

Nybyggnad | Enköping | 80-120 Mkr

S:t Ilian är världens högsta byggnad med lättbalk. Huset är ett åttavåningshu...

Lusthusbacken i Piteå

Lusthusbacken i Piteå

Nybyggnad | Piteå | 25 mkr

Projektet Lusthusbacken består av 24 lägenheter fördelade på fyra stycken hål...

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår