Hög tid att rusta din anläggning för höst & vinter

Datum: 10 Nov 2020

Kompletta lagerhallar och materialfickor med taklösning och nät för extra skydd mot väder och vind året om. Vi levererar robusta och kostnadseffektiva lösningar för hantering och mellanlagring av material.

I tider när flödet av material kanske inte riktigt flyter på som normalt ser vi att behovet av mellanlagring över längre tid har ökat. C3C blocksystem optimerar ytor för lagring och avskiljning av material och lämnar samtidigt öppet för framtida förändringar.

Reducerar buller och damm och håller materialet på plats
Vårt blocksystem håller materialet på plats samtidigt som det dämpar buller och damm och minskar spridningsrisk vid brand. Komplettera materialfickan med nät, tak eller tältöverbyggnad för extra skydd mot väder och vind året om.

Stor frihet och flexibilitet i utformning och anpassning
Materialfickor och hallar från C3C optimerar ytor för lagring och avskiljning av material och gör arbetsmiljön mer säker. Vårt flexibla blocksystem ger stor frihet i utformning och anpassning efter tillgänglig yta och typ av innehåll samtidigt som det lämnar öppet för framtida förändringar den dagen verksamheten ser annorlunda ut. Robust, flexibelt och kostnadseffektivt.

Vi finns nära dig!
Vårt unika nätverk av producenter och samarbetspartners gör att vi kan hålla produktion och lager med korta leveranstider nära dig som slutkund. Klimatsmart och tryggt. Vi finns på över 120 platser runt om i Norden. Hur kan vi hjälpa Dig?

Referensprojekt från c3c Engineering

Billerud Korsnäs

Billerud Korsnäs

Ombyggnad | Gävle | 15 mkr

Ombyggnad av pappersbruk, massaind. i Gävle. Själva byggnationen startade maj...

Ashton Bridge

Ashton Bridge

Bristol

E.on

E.on

Mora

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår