Hårdbetong – för ljusa slitstarka golv

Datum: 16 Nov 2015

Hårdbetong – rätt golv till rätt verksamhet!

Med mer än 30 års erfarenhet och referensobjekt från industrin, logestikhallar och offentliga miljöer vet vi att Mastertop hårdbetong håller i längden. Mastertop hårdbetong är en infärgad hårdbetong för ökad hållfasthet, nötningsbeständighet och dammfrihet. Materialet innehåller specialgraderad kvarts och portlandcement och går att få i en rad kulörer från vitt till mörkaste blyertsågrå.

Hårdbetongen har en ljusreflektion på upp till 55% och ger en ökad resistens mot oljor och fetter. Mastertop hårdbetong finns i olika varianter allt från Mastertop 100 till Mastertop 450 all för att passa det slitage som golvytorna utsättsför. Slutkundens behov av golv skall styra vilket Mastertop golv som läggs. Till industrilokaer och logestikhallar rekommenderas Mastertop 135. Till golvytor med extrema krav på tung belastning, slag och nötningsbeständighet exempelvis tung industri, pappers- och stålindustri rekommenderar Modern Betong Mastertop 200 med ballast av granulerat stål.

Till gruvindustrin och tåghallar rekomendarar Modern Betong Mastertop 230, med ballast av seghärdat granulerat stål . Mastertop går att få som ströhårdbetong att användas i samband med nygjutningar och Mastertop PG på pågjutningar i samband med exempelvis renoveringar. Mastertop hårdbetong går att variera efter kundens behov

Mastertop 135 LS / PG – för industrilokaler och logistikhallar
Mastertop 200 LS/ PG – för tungt belastade ytor med högt slitage , ballast av seghärdat granulerat stål
Mastertop 230 – för extremt tungt belastade golvytor, ballast av seghärdat granulerat stål
Mastertop 450 – för extremt frekventtrafikerade ytor som tål vatten – ballast av elektrokorund kiselkarbid

Vi på Modern betong står redo att hjälpa Er vid ert val av golvmaterial!

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår