Gustavsbergs mest hållbara blandare någonsin

Datum: 8 Sep 2021

Blandarserien Nya Nautic är en av de mest energieffektiva blandarna på marknaden. De är fulladdade med smarta funktioner som gör användandet säkert, vattenbesparande och miljövänligt oavsett projekt.

En uppdaterad succé
Gustavsberg har nu lanserat Nya Nautic och är stolta att säga att blandarna är de mest energieffektiva blandarna på marknaden. De är fulladdade med smarta funktioner som gör användandet säkert, vattenbesparande och miljövänligt. Vi har bytt ut fjädern mot ny teknik som gör att Nya Nautic är vår mest energieffektiva blandare någonsin.

Nautic är en klassisk badrumsserie från Gustavsberg som innehåller några av deras mest populära blandare. Nu har nya Nautic lanserats där samtliga blandare har blivit uppdaterade och förbättrade med t.ex. en ny design med greppvänlig spak, en enkel snabbmontering samt en förbättrad energieffektivitet anpassad till nya miljöstandarder och krav. Snabbmonteringen sker med hjälp av en snabbmutter som gör det enkelt och snabbt vid installation att skruva fast blandaren med endast ett enkelt handgrepp. Detta främjar både tidsvinst och arbetsmiljön.Tidlös design och smarta funktioner
Blandarna i nya Nautic är både stilrena och smidiga att använda. Designen är skandinaviskt avskalad och bidrar till en fräsch känsla i alla typer av rum - en tidlös och hållbar design. Blandarna är dessutom speciellt utformade med mjuka former och blanka ytor för att underlätta städning. Nya Nautic är fulladdad med nya smarta funktioner t.ex. Smart Inside, ett koncept som möjliggör tillgången till framtida funktioner och design på t.ex. utloppspip, spak och kerampaket. Blandarna kan uppgraderas till den senaste tekniken vilket innebär att livslängden kan förlängas, något som är bra för både miljön och ekonomin.

Gustavsbergs mest hållbara blandare någonsin
I framtagningen av nya Nautic har Gustavsberg haft ett tydligt fokus på hållbarhet. Detta har gjort nya Nautic till Gustavsbergs mest hållbara blandare någonsin. De tillverkas i Sverige i deras produktionsenhet i Vårgårda, en fabrik som öppnade 1920 och därmed firade 100 år förra året. Men den svenska tillverkningen är bara en av många saker som gör nya Nautic hållbar. Alla blandare är nära 100 procent återvinningsbara och uppfyller branschens alla miljökrav. Vi är stolta att säga att våra blandare uppfyller kraven och är godkända i flera olika certifieringar bl.a byggvarubedömningen, sunda hus, svanen samt miljöbyggnad, Leed och Breeam SE.En modell för alla behov
Nya Nautic är Gustavsbergs bredaste produktfamilj. Serien har blandare till både kök och badrum och kommer med många olika valmöjligheter i allt från utformning till storlek och funktion. Det finns även ett sortiment med funktionsanpassad spak i kontrasterande färger som underlättar användandet samt både energieffektiva och blyfria blandare. Kort sagt, det finns en modell för alla behov och rum.

Om Gustavsberg
Gustavsberg grundades redan 1825 då de började tillverka porslin. Senare växte företaget till att bli ett av Sveriges ledande varumärken inom badrumsbranschen. De är sedan 2000 ett helägt dotterbolag till Villeroy & Boch och tillhör därmed en av Europas största tillverkare av badrumsinredning. Deras svenska fabrik i Vårgårda, där bl.a. nya Nautic tillverkas, firade 100 årsjubileum förra året.

Det bästa med nya Nautic
  • Gustavsbergs mest hållbara blandare någonsin
  • Smart snabbmutter som förenklar installation, både tid och onda ryggar
  • Tidlös skandinavisk design
  • Uppfyller alla krav som ställs på kvalitet, funktionalitet, material och vattenbesparing
  • Blandarens smarta funktioner kan anpassas och uppgraderas - ’Gustavsberg Smart Inside’
  • Ett brett sortimentet med blandare för alla behov

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår