Förkorta byggtiden genom att spärra kvarvarande restfukt med LIP 95 DPM!

Datum: 15 Maj 2024

Med hjälp av LIPs nyaste tillskott i produktportföljen, LIP 95 DPM Fuktspärr kan du belägga golvytan trots höga halter av kvarvarande restfukt i underlaget. LIP 95 DPM möjliggör att golvbeläggning kan läggas på underlag med upp till 95% RF, vilket innebär att byggtiden kan kortas avsevärt!

LIP 95 DPM är en färdigblandad fuktspärr och primer avsedd att blockera betongens kvarvarande rest- och byggfukt från att transporteras upp i golvspackel och golvlim. Produktens korta torktid gör det möjligt att både fuktspärra och applicera nästa skikt samma dag. LIP 95 DPM är endast avsedd för inomhusbruk.

LIP 95 DPM är ett vattenbaserat alternativ till konventionella epoxiprodukter – ett bättre val för miljön och för dig som användare. Att den är vattenbaserad innebär även att inga särskilda utbildningar krävs för att arbeta med denna produkt. Produkten är EC1 plus certifierad för ett bättre inomhusklimat, vilket innebär att den avger mycket låga emissioner. Låga emissioner är bra både för dig som arbetar med produkten och för dem som sedan ska bo eller vistas i rummet.

” På LIP jobbar vi ständigt med att utveckla vårt sortiment för att hjälpa våra kunder att effektivisera sina byggprojekt. Med vårt senaste tillskott LIP 95 DPM Fuktspärr både förkortar och förenklar vi byggprocessen för de som ska lägga golv på ny betong med kvarvarande restfukt - och minskar därmed kostnadsdrivande väntetider”.

Jenny Lundegård, Head of Product Management and Technical Services, LIP Nordic.

Läs mer: OM LIP 95 DPM

LIP är en av Nordens ledande specialister inom fäst- och fogmassor, våtrumssystem och golvavjämning. LIP har ett stort fokus på hållbarhet och kontrollerar kvaliteten genom hela produktionsprocessen, från råvaror, produktion och transport till färdig produkt. Produkterna tillverkas i den koldioxidneutrala anläggningen i Norra Aaby på Fyn i Danmark. LIP ägs av Bostik som ingår i den internationella kemikoncernen Arkema.
För mer information om LIP besök www.lip.dk

Kontakta LIP Sverige:
LIP Sverige AB, Korgvidegränd 1-3, 162 44 Vällingby
Tel. 08-25 00 70
infosverige@lip.dk

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår