• Förbättrad tillgänglighet med SwingOn

Förbättrad tillgänglighet med SwingOn

I början av 2016 introducerades den unika och helt automatiska trapphissen Cibes SwingOn på marknaden. Hissen har blivit en succé och ger en helt ny dimension till begreppet ”diskreta trapphisslösningar”!

Ibland kan små höjdskillnader betyda så mycket, särskilt för rullstolsburna. Cibes SwingOn erbjuder en ny lösning för platser där tillgängligheten tidigare inte gick att säkra. Hissen har en unik lyft- och vridrörelse och är anpassad för trappor med 1-3 trappsteg (max 500 mm lyfthöjd) i utomhus eller inomhusmiljö. Cibes SwingOn monteras enkelt direkt på en sidovägg och svänger sedan in mot trappan. I parkerat läge lämnar den passagen helt fri.

Cibes Lift har genom åren utvecklat flera olika trapphissar för både offentliga miljöer och privata hem. Besök gärna vår hemsida: cibeslift.se

Via länken kan du se en kort filmsekvens som visar hur Cibes SwingOn fälls ut, lyfter, svänger, parkerar och fälls ihop efter användning. Helt automatiskt!

Dokumentation
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår