Flyttbara stödmurar och terrasseringar

Datum: 3 Apr 2019

Behov av snabb leverans av specialutformade stödmurar eller terrasseringar? Vi löser det med vårt blocksystem som i många fall ersätter traditionella L-stöd och gabioner både vad det gäller omfattningen på markarbeten samt flexibilitet och kostnadseffektivitet. Till Södertälje Sjukhus levererades 2017 stödmurar både för tillfälligt och permanent bruk. Nu under 2019 påbörjas arbetet med att flytta delar av murarna till annan yta och funktion för att ge plats åt ett tidigare beslutat parkeringshus. Robust, flexibelt och flyttbart!

C3C Engineering AB är ett expansivt bolag som genom erfarenhet, nytänkande och engagemang säljer och utför både mindre och större projekt med främst prefabricerade betongprodukter. Våra kunder finns inom infrastrukturprojekt, industrier, VA projekt, byggentreprenörer och kommuner. Tillsammant med vårt unika nätverk av samarbetspartners tar vii fram attraktiva lösningar för ett mer långsiktigt hållbart samhälle.

För mer information besök vår hemsida. www.c3c.se Där kan du även ladda ned våra produktbroschyrer och systembeskrivningar.

Referensprojekt från c3c Engineering

Billerud Korsnäs

Billerud Korsnäs

Ombyggnad | Gävle | 15 mkr

Ombyggnad av pappersbruk, massaind. i Gävle. Själva byggnationen startade maj...

Ashton Bridge

Ashton Bridge

Bristol

E.on

E.on

Mora

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...