Ett byggvaruhus med historisk knorr!

Datum: 12 Maj 2022

Här på Sekelskifte hittar du ett stort sortiment av tidstypiska bygg- och inredningsprodukter som passar i hus och lägenheter från förra sekelskiftet. Hos oss hittar du produkter som normalt inte finns i den vanliga bygghandeln - det är därför vi brukar kalla oss för ett byggvaruhus med historisk knorr!

Under 2021 låg vi bland Topp 3 mest eftersökta företag hos ByggfaktaDOCU!


Gammaldags inredning
Vårt sortiment består av nyproducerade bygg- och inredningsprodukter i arkitektstilarna som var populära under perioden 1880-1930 dvs nyrenässans, jugend, nationalromantik och 20-talsklassicism. Här hittar du produkter för byggnadsvård med hög kvalitet; för allt från klassiska sekelskiftesbadrum med tidstypiskt metro-kakel till smakfulla trälister, vackra fotogenlampor och mässingsbeslag.

Byggnadsvårdsbutik i centrala Stockholm
Utöver vår byggnadsvårdsbutik online finner du vår fysiska butik på Karlavägen 7 i Stockholm. Här jobbar vår personal som gärna hjälper till med frågor och funderingar.

Moderna designströmbrytare
Systerbolaget Nordic Switch tillhandahåller designströmbrytare som tillverkas av Font group i Barcelona. Ett familjeföretag med lång erfarenhet i branschen som tillverkar högkvalitativa strömbrytare och eluttag som passar de flesta arkitekturstilar. Här finns möjlighet att skräddarsy varje strömbrytare efter önskemål!

Välkommen till oss!

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår