Ett byggvaruhus med historisk knorr!

Datum: 30 Sep 2019

Vi är ett byggvaruhus med historisk knorr! Hos oss hittar du tidstypiska bygg- och inredningsdetaljer till sekelskiftesmiljöer. Vårt sortiment består av nyproducerade bygg- och inredningsprodukter i arkitektstilarna som var populära under perioden 1880-1930 dvs nyrenässans, jugend, nationalromantik och 20-talsklassicism. Välkommen in i vår butik och showroom på Karlavägen 7 i Stockholm!

Systerbolaget Nordic Switch tillhandahåller designströmbrytare som tillverkas av Font group i Barcelona. Ett familjeföretag med lång erfarenhet i branschen som tillverkar högkvalitativa strömbrytare och eluttag som passar de flesta arkitekturstilar. Här finns möjlighet att skräddarsy varje strömbrytare efter önskemål!

https://www.sekelskifte.se
http://www.nordicswitch.com

Mer om produkten Moderna designströmbrytare

Moderna designströmbrytare

Runt sekelskiftet började elektriciteten bli vanligare i de privata hemmen. Till en början främst i storstäderna men så småningom även på landsbygden. De första elprodukterna var utanpåliggande och tillverkades i porslin.

Snart fick dock porslinet konkurrens av den populära bakeliten. I hus byggda runt 1920-30 förkommer både infällda och utanpåliggande eldragningar. Vi har ett brett sortiment av tidstypiska strömbrytare och eluttag, alla CE-märkta och godkända för användning i Sverige.

More – Font Barcelona

Läs mer

Bridge – Font Barcelona

Läs mer

Venezia

Läs mer

Bridge - Katalog

Läs mer

5.1 - Katalog

Läs mer

Ladda ner vår skrivbordsapp


Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...