Effektiva trafiksäkerhetslösningar

Datum: 9 Jun 2021

Roadblocker med minskat installationsdjup


City-light Cyclope sortimentet av roadblockers är en effektiv säkerhetslösning som kan tillämpas inom många områden.

City-light Cyclope Roadblockers är designade för platser där fotgängare och cyklister kan passera obehindrat men fordonstrafiken stoppas. Dess smala men starka design gör den till en estetisk och effektiv lösning för att kontrollera åtkomsten i områden där stora wedge barriers eller road blockers inte är möjliga eller nödvändiga.

City-light Cyclope Roadblockers är enkla att installera på de flesta offentliga platser då installationsdjupet är mindre jämfört med konkurrerande produkter.

Detta gör roadblockers till ett självklart val i centrala stadsområden där grunddjupet är begränsat på grund av underjordiska installationer, eller i entréer eller runt byggnader där extra säkerhet behövs.

City-light Cyclopes motoriserade plattform har en hydraulisk enhet och har konstruerats för att upprätthålla ett driftläge med hög intensitet. Det finns ett brett utbud av möjliga konfigurationer att välja mellan, vilket gör det till en brett tillämplig säkerhetslösning oavsett behov.

Läs mer om Roadblocker!

Wedge barriers- säkerhet för mycket känsliga infarter


PPGs wedge barriers erbjuder maximal säkerhet mot obehöriga fordon i alla storlekar och vikter. De är kraschtestade enligt internationellt accepterade standarder och har den lägsta fundamentsgrunden på marknaden.

Perimeter Protections Wedge Barriers ger maximal säkerhet mot obehöriga fordon av alla storlekar och vikter för högt känsliga ingångspassager. De är kraschtestade enligt internationellt godkända standarder och har en robust konstruktion med tungt material och höghållfast stål.

Wedge Barrier K12 och Wedge II är konstruerade för att garantera full säkerhetsnivå. De kan installeras som en enskild enhet eller i kombination med andra produkter (t ex hinder, grindar, Tyre killers eller pollare). En kombination möjliggör slussarrangemang som bildar en fordonskontrollpunkt.

Med minskat installationsdjup och grundavtryck minskar våra wedges installationskostnaderna avsevärt. Detta gör att den kan installeras i områden där grunddjup är begränsat på grund av underjordiska installationer. Installation kan enkelt genomföras tack vare färdigmonterade kilspärrenheter och separata drivskåp.

Liksom alla Perimeter Protection-produkter, erbjuder Wedge Barriers tillförlitlig drift och lågt underhåll. Dessutom är de traversabla i sänkt läge per broklass SLW 60.

Läs mer om Wedge barriers och se krashtester!

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår