Äkta Gunnebostängsel

Datum: 28 Apr 2021

Äkta Gunnebostängsel sedan 1911

Flätverksstängsel med många möjligheter
Gunnebostängsel har blivit ett begrepp på den svenska marknaden för kvalitativt stängsel. Svenskproducerat industristängsel med lång livslängd. Gunnebostängsel är den ideala lösningen när ditt område skall inhägnas. Det enkla men stabila stängslet markerar tydligt ett område och passar ofta naturligt in i omgivningen då stängslet finns i flera gröna färger.


Läs mer om Gunnebostängsel här!

Gunnebo Viltstängsel

Stängsel av högsta kvalitet
Gunnebo stängsel är kända över hela världen för sin höga kvalitet. Viltstängslet är ännu ett exempel på ett starkt stängsel av högsta kvalitet. De förstärkta knutterna (ringlocks) kan hantera stor belastning och därigenom säkerställer att stängslet inte välts av inkommande vilt.


Läs mer om viltstängsel här!

Privat staket - skyddar din integritet

De förstklassiga utförandet garanterar långvarig kvalitet med ett optimalt pris / prestanda förhållande.
Det privata staketsystemet kommer i mer än 200 RAL färger för att möjliggöra individuell anpassning till varje sofistikerad miljö. Den enkla monteringen möjliggör snabb och enkel installation. Våra nätmattor har en slät sida på båda sidorna upp till en höjd på 160 cm. När det gäller obligatoriskt personligt skydd, speciellt för barn så väl som för att följa DIN 18320. Från en höjd på 183 cm tillverkas mattorna med trubbiga spikar.


Läs mer om privat stängsel här!

Besök vår hemsida och se hela vårt utbud, klicka här!

Mer om produkten Gunnebostängsel

Gunnebostängsel

Äkta Gunnebostängsel sedan 1911. Flätverksstängsel från oss på PPG ser till att avgränsa ett område som samtidigt säkrar upp ditt skydd. Stängslet med det högkvalitativa flätverket har många användningsområden

GUNNEBOSTÄNGSEL

GUNNEBOSTÄNGSEL

Produktinformation

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår