Din kompletta stålbyggsleverantör

Datum: 20 Apr 2021

Vårt lager är kundanpassat med både standard- och specialprodukter, vårt sortiment växer ständigt och vi kan garantera snabba leveranser på våra lagerförda produkter. Nedan presenterar vi ett urval, vänligen besök vår hemsida www.pretec.se för fulländat sortiment.

Lindapter – det snabbaste sättet att ansluta stålsektioner. Ett snabbt och kostnadseffektivt alternativ till borrning eller svetsning på plats. En höghållfast, permanent (eller tillfällig) anslutning uppnås snabbt genom att till exempel klämma två stålprofiler. Brett utbud av alternativ för att utforma CE-godkända stålverksanslutningar enligt Eurocode 3. Pretec är auktoriserad återförsäljare och hjälper dig att ta fram lösningar och ritningar inför ditt nästa projekt, inklusive CAD/BIM-filer, helt utan kostnad.

Läs mer om Lindapter och se mer detaljerad information samt instruktionsfilmer under respektive produkt här

Hollo-Bolt - CE-märkt stålexpander, demonterbar med snabb och kostnadsbesparande installation – behöver endast åtkomst från en sida. Hög motståndskraft mot skjuvning och spänning, hög klämkraft och med en säkerhetsfaktor på 5:1 vid korrekt montering.

Läs mer om Hollo-Bolt och se mer detaljerad information samt instruktionsfilmer här

Dragstagssystem - ASDO är ett estetiskt system som finns i både varmförzinkat och syrafast, dimension upp till M160. PDS-stagen är ett enklare alternativ med ett antal fixlängder som kombineras med en passbit och som kan kapas på plats för större flexibilitet vid osäkerhet på systemlängd. Lagerförs från M16 till M30 i varmförzinkat. Pretec kan erbjuda snabba leveranser även på speciallängder.

Läs mer om ASDO och PDS dragstagssystem och se mer detaljerad information under respektive produkt här

SB-Bult – CE-märkt SB-Bult EN15048-1 uppfyller kraven i EN 1090 för icke förspända skruvar i stålkonstruktioner. Skruv och mutter är samprovade.

Läs mer om SB-Bult EN 15048-1 och se mer detaljerad information här

Gängstänger - Lagerförs från M 3 till M64, större dimensioner vid förfrågan. Kvaliteter som lagerförs är 4.8, S355J2, 8.8, 10.9, 12.9, obehandlat, elförzinkat, varmförzinkat, rostfritt A2, syrafast A4 och Duplex EN1.4462.

Läs mer om Gängstänger och se mer detaljerad information under respektive produkt här

Referensprojekt från Pre Cast Technology AB, Pretec

Hisingsbron

Hisingsbron

Nybyggnad | Göteborg | 2 MdKr

Nybyggnad av vägar/vatten/avlopp i Göteborg. Själva byggnationen startade dec...

Kungälvs sjukhus

Kungälvs sjukhus

Nybyggnad | Kungälv | 1,015 MdKr

Entreprenör: Kynningsrud Prefab Ort: Kungälv År: 2010-2024 Under 20...

Skytteskolan

Skytteskolan

Nybyggnad | Göteborg | 340 Mkr

Nybyggnad av låg- & mellanstadieskola i Göteborg. Själva byggnationen startad...

Skövde sjukhus

Skövde sjukhus

Ombyggnad | Skövde | 600 Mkr

Ombyggnad av sjukhus/lasarett som består av en byggnad i Skövde. Själva byggn...

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår