Inblandade företag

Strängbetong AB

Företaget, som ligger på Viaredsområdet i Borås, har en snart 100-årig historia inom funktionskläder för uteliv. En kraftig tillväxt genom ökad försäljning på de nordiska marknaderna och i övriga Europa ledde 2008 till behov av nya, moderna lokaler.

Valet föll på en Bashall. Mycket tack vare den mängd av referensobjekt som Strängbetong kunde visa upp. Den goda servicen och öppna dialogen under projektets gång, där ”man inte behövde vara byggnadsingenjör för att diskutera lösningar med Strängbetong” var också något som Sören Andreasson, VD i företaget, uppskattade mycket.

Idag är företaget på plats i lokalerna och man trivs väldigt väl. Sören Andreasson nämner också att man snabbt blev mycket mer effektiva av att samla lager och kontor under samma tak. Detta i en byggnad som, precis som Didriksons funktionskläder, skapar ett behagligt klimat på insidan även när det är regn och rusk på utsidan.


Relaterade projekt

Arenagaraget & TOLV

Arenagaraget & TOLV

Inv. renovering | Stockholm | ca 150 mkr

Inv. renovering av affärshus som uppgår till 2 byggnader i Stockholm. Själva ...


Biltema

Biltema

Nybyggnad | Gävle | >20 mkr

Nybyggnad av affärshus som består av en byggnad i Gävle på ett våningsplan. S...


Börstil 11:8

Börstil 11:8

Nybyggnad | Östhammar | Ej angiven

Nybyggnad av affärshus som består av en byggnad i Östhammar på 2 våningar. Sj...


Bruksgatan 13

Bruksgatan 13

Helsingborg


Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår