Designa din nya köksfläkt online

Datum: 7 Apr 2021

Klassiskt rostfritt, stilren mässing eller en färg som garanterat drar blickarna till sig? I Fjäråskupans nya interaktiva webbtjänst bjuder fläkttillverkaren sina kunder på möjligheten att skräddarsy sin köksfläkt online, se resultatet på skärmen och köpa fläkten direkt i webbshoppen.

– Detta är en förlängning av hur vi redan jobbar där kunderna inte behöver anpassa sig efter sortimentet utan vi anpassar sortimentet efter kunderna. Vi vill alltid vara visionära och förenkla för kunderna genom att erbjuda ett enkelt och roligt sätt att få mer inflytande över sin kommande kupa, säger Leif Hammarberg, VD på Fjäråskupan.

Designvalen skickas vidare till hantverkare
I webbtjänsten kan du välja mellan en lång rad olika köksmiljöer, färger, former, modeller, mått och förhöjande detaljer, att pryda ditt kök med. Slutresultatet av alla dina val skickas vidare till Fjäråskupans hantverkare som tillverkar en köksfläkt helt enligt dina önskemål.

– Allt fler kunder är idag designintresserade och nu är det inte längre krångligt att få sin egen design, precis som man vill ha den, perfekt skräddarsydd för sitt eget hem. Det är bara att låta kreativiteten flöda, säger Henrik Turefelt, designer på Fjäråskupan.

Det här kan du göra i Fjäråskupans nya tjänst:
  • Skräddarsy din nya fläkt helt efter dina egna önskemål.
  • Få slutresultatet av den skräddarsydda fläkten direkt på skärmen.
  • Möjligheten att beställa din designade fläkt direkt.
Om Fjäråskupan – För hand, för hem
Fjäråskupan erbjuder unika svenskdesignade köksfläktar av högsta kvalitet. Alla spiskupor tillverkas på beställning och för hand i den egna fabriken i Torslanda utanför Göteborg. Som kund ges du stor valfrihet sett till såväl färg och form som vilka filtertyper och utifrån vilket ventilationssystem du har i huset. Grunden i allt som Fjäråskupan gör utgår från ett gott hantverk.Läs mer på vår hemsida!

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår