Designa din egen kupa & nyheterna Solo och Modul

Datum: 3 Feb 2021

Nu kan kunden skräddarsy sin fläktkupa helt själv, eftersom Fjäråskupans nya webb har blivit interaktiv. Dessutom presenterar vi två stiliga nyheter – kuporna Solo och Modul, som tidigt visar tecken på popularitet.

Vår nya webb fjaraskupan.se har tagits emot på ett härligt sätt av våra kunder. Inte minst eftersom det nu är möjligt för slutkunden att designa sin egen köksfläkt, helt på egen hand. Ett enkelt och roligt sätt att själv få välja alla material, färger och tillval till sin kommande kupa. Tipsa gärna dina kunder om denna nya interaktiva funktion på vår webb!

Det har också blivit dags att presentera några av årets nyheter – och det är alltid lika spännande att se hur de kommer att tas emot. Redan nu vet vi emellertid att de här två nyheterna redan kommit igång riktigt bra försäljningsmässigt.

Solo
– en stark och snygg kökshjälte

Här har vi en vertikal kupa som sålde bra redan innan sin officiella lansering. Det visar att den fyller ett behov och verkligen går hem hos kunderna. Snygga kupan Solo har alla egenskaper som krävs av en riktigt kvalitetskupa. Den är formgiven för att ge fri sikt över alla plattor vilket underlättar matlagningen, speciellt för den som är lång. Lättheten i designen gör också att Solo känns självklar i många olika typer av kök.

Modul
– för den modigt minimala

Från flera håll har det efterfrågats en ”instegskupa”, alltså en kupa med lägre prisbild som passar den som flyttar in i sin första egna bostad och renoverar kök för första gången. Nu kan vi stolt presentera Modul – en stilren kupa i modernt snitt vars raka front och mjukt böjda hörn passar perfekt in minimalistiska kök. I sitt standardmodellen är Modul försedd med en logotyp i skön vintage-stil och därför passar den lite extra bra för kök med industrikänsla eller retro-look.

Läs mer om våra olika fläktkupor på nya fjaraskupan.se. Och vill du veta mer, så tveka inte ta kontakt med Fjäråskupans trevliga kundtjänst på 031-53 93 40.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår