C3C:s stödmurar hindrar spridning av brand

Datum: 13 Jun 2019

Robust blocksystem som optimerar lager och säkrar arbetsmiljön på anläggningen samtidigt som det reducerar buller, damm och risk för brand.

Med betongblock från C3C Blocksystem skapas permanenta eller tillfälliga stödmurar för motlastning, lagring och avskiljning av material. Våra massiva block byggs enkelt ihop likt lego, ingen gjutning eller fogning krävs. Vi skapar lösningar med ett robust, flexibelt och flyttbart system och med oändliga variationer på utförande och estetik. Stödmurar som optimerar lager och säkrar arbetsmiljön samtidigt som det reducerar buller, damm och risk för spridning av brand. Låt oss titta på en lösning som passar just dig!

C3C Engineering AB är ett expansivt bolag som genom erfarenhet, nytänkande och engagemang säljer och utför både mindre och större projekt med främst prefabricerade betongprodukter. Våra kunder finns inom infrastrukturprojekt, industrier, VA projekt, byggentreprenörer och kommuner. Tillsammans med våra samarbetspartners tar vi fram vackra, säkra och under lång tid underhållsfria lösningar.

För mer information besök vår hemsida. www.c3c.se
Där kan du även ladda ned våra produktbroschyrer och systembeskrivningar.

Mer om produkten C3C Blocksystem™

C3C Blocksystem™

C3C:s innovativa blocksystem kan ses som betongindustrins motsvarighet till Lego. Bygg, flytta, expandera eller bygg om efter ändrade förutsättningar. Optimera ytor för lagring och avskiljning av material och gör arbetsmiljön mer säker. Det finns blocktyper och en lösning för alla ändamål och bara fantasin sätter gränser för användningsområdena. Robust, flexibelt och kostnadseffektivt helt enkelt.

Stödmurar, Planlager - Bildgalleri
Lagerhallar - Bildgalleri
Bullerskydd, Brandväggar - Bildgalleri

C3C Blocksystem - Broschyr

Läs mer

Referensprojekt från c3c Engineering

Billerud Korsnäs

Billerud Korsnäs

Ombyggnad | Gävle | 15 mkr

Ombyggnad av pappersbruk, massaind. i Gävle. Själva byggnationen startade maj...

Ashton Bridge

Ashton Bridge

Bristol

E.on

E.on

Mora

Ladda ner vår skrivbordsapp


Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...