C3C:s nya konceptlösning minimerar risker & säkrar arbetsmiljön

Datum: 20 Apr 2018

C3C Blocksystems presenterar nu koncept -Nätningsramp. Hantering av avfall innebär människor och fordon i ständig rörelse ute på anläggningarna.

Tidigare arbetsmiljöproblem med att klättra oskyddat på containrar för att fästa näten som håller avfallet på plats byggs nu bort.

Med säkerhet och flexibilitet i fokus ser C3C:s nya konceptlösning Nätningsramp till att minimera risker och säkra arbetsmiljön.

C3C Blocksystem är robust och flexibelt. Nätningsrampen anpassas som en ficka eller för genomfart. Räcken och lister runtom minskar fallrisken ytterligare.

Nätningsrampen är demonterbar och går att bygga om eller flytta om behov eller utrymme ändras.

C3C Engineering AB är ett expansivt bolag som genom erfarenhet, nytänkande och engagemang säljer och utför både mindre och större projekt med främst prefabricerade betongprodukter. Våra kunder finns inom infrastrukturprojekt, industrier, VA projekt, byggentreprenörer och kommuner. Vi är det lilla bolaget som ofta tar del av de stora projekten där vi tillsammans med våra samarbetspartners tar fram vackra, säkra och under lång tid underhållsfria lösningar.

För mer information besök vår hemsida. www.c3c.se
Här kan du även ladda ned våra produktbroschyrer och systembeskrivningar.

Mer om produkten C3C Blocksystem™

C3C Blocksystem™

C3C:s innovativa blocksystem kan ses som betongindustrins motsvarighet till Lego. Bygg, flytta, expandera eller bygg om efter ändrade förutsättningar. Optimera ytor för lagring och avskiljning av material och gör arbetsmiljön mer säker. Det finns blocktyper och en lösning för alla ändamål och bara fantasin sätter gränser för användningsområdena. Robust, flexibelt och kostnadseffektivt helt enkelt.

Stödmurar, Planlager - Bildgalleri
Lagerhallar - Bildgalleri
Bullerskydd, Brandväggar - Bildgalleri

C3C Blocksystem - Broschyr

Läs mer

Referensprojekt från c3c Engineering

Billerud Korsnäs

Billerud Korsnäs

Ombyggnad | Gävle | 15 mkr

Ombyggnad av pappersbruk, massaind. i Gävle. Själva byggnationen startade maj...

Ashton Bridge

Ashton Bridge

Bristol

E.on

E.on

Mora

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår