• C3C lagerhall – Robust, flexibel & Kostnadseffektiv

C3C lagerhall – Robust, flexibel & Kostnadseffektiv

C3C Blocksystem för stödmurar, planlager, materialfickor och kompletta lager-och industrihallar. Vi är materialoberoende och blandar gärna betong med stål och är riktigt vassa på konstruktioner i limträ. Vi utför även traditionella prefabstommar för industribyggnader och hallar.

C3C Engineering AB är ett expansivt bolag som genom erfarenhet, nytänkande och engagemang säljer och utför både mindre och större projekt med främst prefabricerade betongprodukter. Våra kunder finns inom infrastrukturprojekt, industrier, VA projekt, byggentreprenörer och kommuner. Tillsammans med våra samarbetspartners tar vi fram vackra, säkra och under lång tid underhållsfria lösningar.

För mer information besök vår hemsida. www.c3c.se Där kan du även ladda ned våra produktbroschyrer och systembeskrivningar.

Dokumentation
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår