Bort med tassarna!

Datum: 30 Apr 2021

Stilig moduluppbyggd källsortering!


Brandhämmande och har en handsfree öppning.
Den nya modellen i S30 serien är, som vanligt, designad för att kunna gå ihop med de övriga modellerna i Bica® serien.


Robust och komplett. Modell-ID 954
Öppning på framsidan för enkel tömning utan höga tunga lyft. Är fortfarande geometriskt intakt även efter extremt våldsam brand. Robust tillverkad av 1,3 och 1,5 mm stål, förstärkt i dörr och sockel. Tidlös design och hög användarvänlighet för både användare och personal. Mekanismen är tillverkad av 20 mm stål, så den kan hålla i mycket hektiska miljöer. Alla detaljer testas noggrant, vilket förväntas av våra kunder och användare.Locket repar inte väggen bakom
Gasfjädern i locket ger en mjuk känsla när behållaren öppnas och säkerställer samtidigt att locket inte öppnas så mycket att det repar väggen bakom. Gasfjädern förser även en mjuk stängning av locket efter öppning. Kort sagt beaktas alla detaljer, samtidigt som den är designad i vanlig Bica® stil. 95 liter effektiv volym.När snygg still och effektivitet samspelar
1000 stk. har nu placerats i ett stort universitet, redo för källsortering. Det blev en kundanpassning, som rymmer 2x65 liter + 1x95 liter för restavfall. Denna modell 829 är redo för leverans. Vår maximala ledtid är 5-6 veckor men är vanligtvis kortare. 4 delar i en är också möjligt i denna variant! Den är byggd med 65+65+45+45 liter och liknar den ovanstående.

Vi kommer gärna på besök med prover
Ring eller skriv för att ordna ett möte för era projekt inne eller ute. I Bica-serien löses båda uppgifterna modulärt, stilrent och starkt!

Modellen 5075 till vänster finns till exempel i Köpenhamn och vid cirka 200 busshållplatser i Oslo i anpassad variant. Från 25 st. kan du välja din egen RAL-färg för både inne- och ute-modellerna.

Källsorteringsmöbler och avfallsstationer på nya webbplatsen
Nu har det blivit lättare att få en överblick över vårt stora utbud av soptunnor och sorteringsmöbler. Gå till www.carbi.se, välj språk och skriv till exempel S30 i sökrutan. Då ser du alla behållare som kan kombineras i den mest populära serien.

Fokus på miljövänlig produktion
Alla produkter från Carbis egen Bica®-serie måste uppfylla våra strikta krav på återvinningsbarhet i produktionen såväl som efter dess livslängd.Bica-serien låter dig lägga till moduler steg för steg vid behov. Vi har även skapat en enkel illustration här.

Carbi ApS
Hammershusvej 12 B
DK-7400 Herning
CVR/VAT Nr. DK 39683695
Mail: carbi@carbi.dk
Telefon: +45 8230 4000
Kontakta oss så kan vi ta ett snack om dina behov och möjligheter.
Med vänliga hälsningar
Carbi Teamet

Mer om produkten Källsortering inomhus

Källsortering inomhus

Mycket återvinningsmaterial går till spillo, och för att mer ska återvinnas bör avfallssorteringen börja redan inomhus. Här har vi samlat de behållare för källsortering som är avsedda för inomhusbruk. Vi har ett brett urval i fråga om kapacitet, typ och färg. Om du letar efter källsorteringsbehållare till kontoret, restaurangköket, idrottshallen eller till exempel till en shoppinggalleria så har vi de perfekta lösningarna. Våra produkter för källsortering erbjuder lösningar för bland annat flaskor, papper, batterier, burkar, organiskt avfall, restavfall med mera.

Se vårt urval av produkter för källsortering i inomhusmiljö härunder. Har ni andra särskilda krav får ni gärna kontakta oss, så kan vi tillsammans hitta rätt lösning.

Bica 874 2x65 Liter öppen+lock
Bica 886 2x45 Liter öppen+lock
Bica 888

Bica 888

Produktinformation

Läs mer

Bica 899

Bica 899

Produktinformation

Läs mer

Bica 869 3x65 Liter

Bica 869 3x65 Liter

Produktinformation

Läs mer

Bica 881 80 Liter m. lock - många kombinationer
Bica 873 3x65 liter lock+öppen
Bica 870 3x45 Liter

Bica 870 3x45 Liter

Produktinformation

Läs mer

Bica 880 80 Liter - många kombinationer

Referensprojekt från CARBI ApS

Stockholmsmässan

Stockholmsmässan

Nybyggnad | Stockholm | Ca 260 mkr

Nybyggnad av utställnings/mässlokal som består av en byggnad i Stockholm på e...

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår