Bevara betongen för framtiden

Datum: 31 Okt 2019

Att öka livslängden och förlänga underhållsintervallen för betong är en viktig fråga för hållbarhet och säkerhet. Detta kan bland annat göras med olika former av unika ytskydd. Här ser du några exempel:
  • Bionisk betongskyddsfärg som ger betongen en speciell mikrostrukturerad yta som gör att vatten snabbt rinner av vertikala ytor. Betongen håller sig torr och ren vilket förhindrar påväxt.
  • Innovativ tunnelbeläggning som är avsedd för väggar och tak i tunnlar där betongen utsätts för extremt höga halter av koldioxid och klorider och där miljön är omväxlande torr och blöt. Beläggningen är lågt smutsupptagande och slittålig, vilket minskar behovet av rengöring och underhåll. Dessutom behövs enbart vatten, inga kemiska rengöringsmedel.
  • Betongytimpregnering ökar till exempel broars livslängd avsevärt och behovet av nyproduktion eller långvariga reparationer minskas, vilket i sin tur minskar koldioxidutsläppen.
  • Klicka nedan för att läsa mer och se filmer om hur vi bevarar betongen för framtiden!

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår