AX-handle, fristående handtagsläsare för innerdörrar

Datum: 20 Jun 2022

27 april utökade vi vårt produktsortiment med den eleganta AX-Handle, en fristående dörrbladsläsare för innerdörrar!

Läs mer


Kommande lansering i vår – Inbyggd styrenhet för Safetron motorlås 6000 serie

I vår lanserar vi VAKA C14 (plugin modul) för Safetron motorlås 6000 serie. motorlåsmodulen ger snygg och mycket kostnadsfri installation då man slipper anskaffning, montering och driftsättning av en separat styrbox för motorlåset.


Läs mer

Den tillfälliga ersättaren till dörrcentral B28,
B27-R nu är tillgänglig!

Den långdragna komponentbristen i världen har påverkat oss alla på ett eller annat sätt, men vi på Axema tog återigen beslutet att göra allt vi kan för att ställa om. Efter ytterligare ett intensivt arbete har vi nu även tagit fram en tillfällig ersättare till dörrcentral B28, dörrcentral B27-R!

Läs merVAKA Notification – Mer tillgängligt och ännu tryggare

Med VAKA Notification försvinner otryggheten med dörrar som är uppbrutna eller står olåsta i flera timmar eller dagar. VAKA Notification skickar epost-aviseringar i realtid vilket gör att avvikelser snabbt åtgärdas och skapar därmed en ännu säkrare och tryggare fastighet.

Läs mer

VAKA Admin™ - Nytt modernt webbgränssnitt

VAKA Admin är ett nytt modernt webbgränssnitt som gör det enklare att hantera användaruppgifter för passersystemet, porttelefonen och boknings- /informationstavlan.
Läs merKostnadsfria uppgraderingar – Framtidssäkert system och långsiktig partner

För att alla ska kunna ta del av vår utveckling av säkrare passersystem så är våra programuppgraderingar kostnadsfria. Och inte nog med det, som en Axemas VAKA passersystemskunder utgår licens- / serveravgifter eller andra årliga kostnader.

Kontakta oss

Snart lansering – VAKA generation 4, Version 4.10

Vi fortsätter att utveckla och lyssna på vår kunder. Under våren släpper vi VAKA version 4.10, ett resultat från bl.a. input från kunder och ambitionen att var en långsiktig och kostnadseffektiv partner. Håll utkik på vår hemsida för lanseringsdatum


Läs merVAKA passersystem för alla typer av fastigheter

Passersystemet är modulbyggt för att funktioner som porttelefoni och tvättmaskinsstyrning smidigt ska kunna läggas till i efterhand genom smarta plug-in moduler.


Läs mer

Från informationstavla till bokning av tvättstugan med ett "Blipp"

Axema VAKA informationstavla och bokningssystem erbjuder trygghet med dagsaktuell information till entréer och en säker bokning av gemensamma lokaler som tvättstugor.

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår