Avfallsbehållare för alla miljöer

Datum: 7 Mar 2018

MolokDomino™ är en underjordsbehållare för avfall, baserat på betongkassuner om vardera 3 m³ eller 5 m³. Dessa installeras i valfritt antal på rad eller i grupp. Enskild betongkassun kan fördelas på upp till 3 källsorteringsfraktioner och kan disponeras om när behoven förändras.

Fördelar med MolokDomino:

KÄLLSORTERING: För återvinningsstationer och återvinningsplatser är det här en utmärkt lösning. Många väljer MolokDomino för Fastighetsnära Insamling.
ARBETSMILJÖ: Tömning sker med kranbil - inga tunga lyft, inget släpande på tunga kärl.
EKONOMI: Stor uppsamlingsvolym på liten yta, 60% av volymen under mark. Underjordsbehållare ger högre fyllnadsgrad tack vare självkomprimering. Ger möjlighet till färre tömningar.
TRAFIKSÄKERHET: Tack vare kranens räckvidd kan behållarna placeras innanför planteringar, staket, gångbanor m m. Tekniken kräver heller inte att fordonet backas, vilket är fallet vid front- eller baktömmande storbehållare.
FÖR ANVÄNDAREN: Minskad risk för lukt eftersom marktemperaturen i underjordsbehållaren håller avfallet svalt. Estetisk och modern design. Många panelalternativ som kan anpassas till omgivande miljön.

När du handlar med San Sac är du trygg. Vi tar hand om allt: - Dimensionering – Projektering – Markarbete – Installation

Med underjordssystemet förverkligare uppfinnaren Veikko Salli idén att gömma avfall under markytan. På bara två decennier har metoden utvecklats till en global succé. Miljontals, människor sparar dagligen tid, miljön och kostnader världen över. Produkterna har hittat ett hem bland mängder av kulturer runt om i världen med mer än 140.000 levererade behållare. Underjordssystemet har vuxit till ett omfattande produktspann för att möta behoven av all avfallshantering. Original- Molok® -produkter är kända för hög kvalitet och funktionssäkerhet. Fortsatt utveckling säkrar en hållbar framtid och Molok Oy:s position som pionjär på marknaden.

Är du intresserad av att veta mer? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår