Marknadens mest flexibla källsorteringssystem

Datum: 23 Nov 2022

Moloks underjordsbehållare är delvis nedgrävda, det innebär att ca 2/3-delar av behållaren är under markytan. Något som både minskar tömningsfrekvensen och är platseffektivt. Moloks källsorteringssystem är flexibla och kan anpassas efter hur många hushåll det gäller och vilka fraktioner som behövs.

FLEXIBLA MODULER - UNDER MARK

Oavsett hur många personer som ska använda systemet går Molok Domino att anpassa så det matchar behovet. Med sin flexibla indelningslösning kan varje enskild behållare delas från en till sex fraktioner.

Systemet går att få med både säck och hårda lyftbehållare samt flertalet lyftalternativ för att passa de lokala förutsättningarna. Nu har Molok Domino även fått ett nytt modernt utseende som passar i alla miljöer! Vi hjälper er hitta rätt lösning vid varje projekt!

MODERN DESIGN MED INTEGRERADE INKASTLOCK - EN SÄKRARE NYHET

En nyhet för Moloks Domino samt Classic-lösningar är det nya locket med integrerat inkast. Med den nya designen följer många fördelar. Integrerat och fuktskyddat lås, ny design som förhindrar skadedjur samt en förbättrad konstruktion som håller form och funktion över tid. Detta är bara några av alla fördelar med nya Molok Domino.

ÄR DU ARKITEKT?

Vi finns i hela Sverige och för att komma i kontakt med rätt medarbetare hos oss
kontakta vår projektansvariga Carl Lindstrand.

  013- 480 05 91
 

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår