Årets produktnyheter är här!

Datum: 26 Maj 2021

Äntligen är årets produktguide ute & vi kan stolt presentera våra nya fläktkupor

REPLIK – klassisk form med roliga valmöjligheter

Formsäkra Replik är en exklusiv kvalitetskupa med en mjuk design. Det enkla moderna formspråket bjuder även på ovanligt många valmöjligheter för dig som vill mixa olika material. Replik passar bäst i moderna kök men med rätt material och färger kan den även harmoniera bra över en klassisk gasspis.


INTRO – Prisvärd kvalitet för alla kök

Intro är en stark instegskupa som varken kompromissar i designspråk eller finish. Looken är såväl stilren som modern och har lätt att smälta in i olika interiörer. Känslan av kvalitet förstärks dels genom de laserskärda sidodetaljerna i tjockare plåt men också genom frontens läckra detaljer.


SIGNUM – Rund skorsten och exklusiv finish

Signum som från början var en kundunik kupa kommer nu i ny tappning. Vi har återanvänt originalets välvda klassiska form men också gett den en smakfull uppdatering med en ny exklusiv front och ett behagligare formspråk generellt. Därmed erbjuder Signum en fin mix av mjuka moderna former och ett tilltalande exklusivt uttryck.


ESTRAD – Vajerupphängd kupa med kraftfull funktion

Vajerupphängda spiskupan Estrad är både slimmat minimalistisk i formen och kraftfullt effektiv i funktionen samt helt anpassad efter vårt nya renande PlasmaClean-filter. Kombinationen av kupans stora omfång och kraftfulla motor skapar en helhet få kan mäta sig med i hur den kompletterar känslan av ett modernt och luftigt kök.


OPUS – Lyxig downdraft med subtil 3D-känsla

Opus är Fjäråskupans nya downdraft-fläkt, som är lätt att montera och kommer med en mycket bra induktionshäll. Formen är härligt stilren och lyxig med en attraktiv 3D-känsla i gallret. Opus passar naturligt in i alla sorters kök men kanske lite extra bra till en köksö där man vill behålla den luftiga och öppna känslan som bjuder in till att socialisera i.Vill du läsa mer om våra fläktkupor?
Läs mer på fjaraskupan.se eller ladda ner vår katalog här!

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår