Analytics Pro
NY VÄRLDSUNIK TJÄNST, BYGGFAKTA ANALYTICS PRO

När proffsen besöker ditt företags hemsida vill du väl inte bara veta vilka de är, utan även vilka projekt de har?

Kombinationen av att få reda på vilka företag som besöker er hemsida, vilka byggprojekt de är inblandade i, samt vilka som är kontaktpersoner på projekten, är unik. Så vitt vi vet världsunik (vi erbjuder själva tjänsten i Sverige, Norge, Danmark och Finland).

Analytics PRO är en tjänst som gör skäl för namnet - PRO som i proffs och projekt. Du får hjälp att omvandla proffsen* som besöker din hemsida till leads - men inte vilka leads som helst, vi kan som sagt även visa vilka byggprojekt de har varit eller är involverade i.

*Det kan vara t ex. byggherrar, fastighetsägare, byggkonsulter, arkitekter, installationskonsulter, byggentreprenörer, anläggningsentreprenörer, installatörer, golv- eller målningsentreprenörer m fl. Proffs på projektmarknaden och när de besöker din hemsida får du koll på vilka de är och vilka projekt de har.

Låter det nästan för bra för att vara sant?

Boka en demo så får du se med egna ögon!

Jag vill veta mer och kanske även få en demo av Analytics PRO

Vill du läsa mer innan du kontaktar oss?
Titta igenom PDF:en som du kan ladda ner HÄR!
Sedan kan du såklart även ringa oss på 0651-552500 och be om en demo av ANALYTICS PRO.


Vill du veta lite mer om hur det går till?

De flesta företag är alltid på jakt efter fler kvalitetsleads. Därför har de flesta företag också en webbplats som de lägger ner tid och pengar på för att locka potentiella kunder. För det är så många företag får fler leads idag. Eller är det? Endast 2 % av dina besökare lämnar sina kontaktuppgifter. Även om du får besök till din webbplats är det mycket få som lämnar sina kontaktuppgifter. Och om de inte gör det så vet du inte vilka de är och kan därför inte konvertera dem till leads i din verksamhet.

Det innebär att du just nu missar 98% av de besökare du redan har lagt ner tid och pengar på att locka till din webbplats.

Som tur är finns det en lösning i nya ANALYTICS PRO från BYGGFAKTA.

Vår ständigt pågående marknadsundersökning följer noga alla byggprojekt, och vi har därför koll på alla företag och kontaktpersoner i hela den nordiska byggbranschen. Vår projektdatabas innehåller uppgifter om över 70 000 aktiva byggprojekt i Norden, och vi har information om mer än 18 500 företag i byggbranschen.

Så här fungerar det i korthet...
Analytics PRO bygger på avancerade spårningsmetoder där vi spårar både IP-adresser och cookies. Dessutom har vi varje månad mer än 400 000 unika besökare på våra olika webbplatser, och vi skickar mer än två miljoner e-postmeddelanden. All denna information matchas med nordens största databas med både byggprojekt, byggföretag (byggherrar, byggkonsulter etc.) och byggrelaterade IP-adresser.

Det innebär att du lätt kan se vilka som besöker din webbplats och samtidigt se vilka byggprojekt de arbetar med just nu. På så sätt förvandlas dina besökare till konkreta leads för din säljavdelning.


Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår