Amtico relanserar sin premiumkollektion Signature

Datum: 16 Jun 2016

En innovativ och hållbar produkt som är designad och tillverkad i Storbritannien. En bred kollektion som ger dig de skräddarsydda designval du behöver för att kunna förverkliga en kreativ vision.

Amtico Signature kollektionen består nu av 163 produkter, 69 trämönster, 43 stenmönster och 51 abstrakta mönster. Den sofistikerade kollektionen kombinerar originella färger, distinkta mönster och häpnadsväckande detaljer. De designledande LVT-golven av högsta kvalitet har en total tjocklek på 2,5 mm och ett slitskikt på 1 mm.

Det är kombinationen av stil och funktion som gör Signature kollektionen så vackert flexibel för de mest krävande projekten i nästan alla typer av kommersiella miljöer.

För den här nya kollektionen har Amtico skapat nya paletter byggda runt ton och struktur för att göra det enklare för dig att hitta det du söker. Amtico har presenterat ett bredare urval av kalla toner och utvecklat vackra nya designer som fokuserar på flexibla färgblandningar.

Amticos gemensamma designfilosofi betyder att de kan skapa designer och paletter som fungerar över kollektionsgränserna, vilket ger dig friheten att experimentera. De rör oss över mönster, toner, strukturer och även material i en inspirerande mängd olika designer.

För mer information om vår Signature kollektion och översikt av alla Amticos designer besök amtico.com.

Mer om produkten Amtico Signature

Amtico Signature

Vår största och mest exklusiva kollektion.

Amtico Signature
Amtico Sinature läggningsanvisning
Amtico Skötselråd offentlig miljö
Amtico Signature Byggvarudeklaration
Amtico Signature Prestandadeklaration
Amtico Signature Teknisk Specifikation
Teknisk information

Referensprojekt från Amtico International AB

Scorett skobutiker

Scorett skobutiker

Ombyggnad | Göteborg | < 1 Mkr

Byggherre var Scorett Footwear. Projektledare Scorett: Magnus Ell ...

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår