Amtico Spacia Parquet

Datum: 11 Okt 2021

I många projekt krävs det slitstarka golv, och Spacia kollektionen är både mångsidig och tålig. Det går snabbt både att specificera och installera. Spacia tillverkas i en mängd standardstorlekar för att göra det så enkelt som möjligt att passa in i så många olika typer av kommersiella miljöer som möjligt.

Det ständigt växande antalet golvlösningar kan lätt bli förvirrande, men med Spacia kollektionen har Amtico gjort det enkelt. 104 produkter i 7 olika storlekar, med 6 nya läggningsmönster betyder att unik golvdesign är möjligt utan att det behöver vara komplicerat.

Spacia Parquet är Amticos senaste tillskott som nu finns tillgängligt på 12 utvalda designer i Spacia kollektionen. Ett fiskbensmönster i klassiska storlekar men med ett modernt snitt som passar i både det traditionella som moderna utrymmet.

En bearbetad kollektion med vackra träådringar för att enkelt kunna skapa ett dekorativt mönster. För intryck med ett mångsidigt och slitstarkt LVT-golv. Det är lätt att se varför fisbensmönster har blivit så populärt under senare tid: de är vackra, mångsidiga och erbjuder stil och funktionalitet i lika stora delar. De tillför trevnad, värme och textur.

-Skiftande skalor ändrar utseendet på ett ögonblick. Vårt fiskbensmönster i den mindre storleken har rörelse och färgvariation, medan den stora storleken har en mjukare och mer flytande stil, berättar Sarah Escott, Laying Patterns Designer på Amtico.

Besök amtico.se för att läsa om våra nyheter och inspireras av våra olika kollektioner och projekt.

Mer om produkten Amtico Spacia

Amtico Spacia

Enastående kvalitet, hållbarhet och kreativa möjligheter.

Amtico Spacia
AMTICO SPACIA Läggningsanvisning
Amtico Skötselråd offentlig miljö
AMTICO SPACIA Byggvarudeklaration
AMTICO SPACIA Prestandadeklaration
AMTICO SPACIA Tekniskt datablad
Teknisk information

Referensprojekt från Amtico International AB

Scorett skobutiker

Scorett skobutiker

Ombyggnad | Göteborg | < 1 Mkr

Byggherre var Scorett Footwear. Projektledare Scorett: Magnus Ell ...

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår